Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОВІДОМЛЕННЯ про обговорення місцевих податків і зборів на території Мар’янівської селищної територіальної громади

Громадські обговорення
24.06.2022

Відповідно до п.п. 12.3.8 п.12.3 ст. 12 Податкового кодексу України на період дії воєнного чи надзвичайного стану сільські, селищні, міські ради територіальних громад, мають право приймати рішення про встановлення місцевих податків та/або зборів та податкових пільг із сплати місцевих податків та/або зборів без застосування процедур, передбачених Законом України від 11 вересня 2003 року №1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» (із змінами та доповненнями).

З метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб запрошуємо усіх зацікавлених у цьому питані 28 червня 2022 року об 11 год до участі в  публічному обговоренні місцевих податків і зборів на території Мар’янівської селищної територіальної громади на 2023 рік. Обговорення відбудеться в приміщенні Будинку культури смт Мар’яівка.

Ухвалення рішення  з цього питання необхідне  для прозорого встановлення економічно-обґрунтованих та ефективних ставок місцевих податків і зборів, забезпечення надходжень до бюджету громади, збалансування  інтересів  суб’єктів господарської діяльності,  населення, органів влади.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше