Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадське обговорення місцевих податків та зборів на 2024 рік

Новина
06.07.2023

5 липня 2023 року в приміщенні Будинку культури смт Мар'янівка відбулось громадське обговорення з питаннь встановлення ставок місцевих податків та зборів, які діятимуть з 01 січня 2024 року. Захід організовано з метою врахування зауважень та пропозицій юридичних та фізичних осіб до проєктів рішень Мар’янівської селищної ради.

Руслана Дейнега, начальник Горохівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області, проінформувала про порядок сплати мінімального податкового зобов’язання, нарахування, яке повинен сплатити кожен власник–користувач земельних ділянок, віднесених до с/г угідь, а також ті, хто отримує доходи за виробництво, реалізацію сільгосппродукції.

Галина Бачко, головний спеціаліст фінансового відділу, довела до відома пропозиції комісії з розгляду та формування місцевих податків та зборів на 2024 рік щодо зменшення ставок податку на окремі категорії земель та нерухомості.

В ході обговорення було надано відповіді на поставлені питання. Усі пропозиції та зауваження, щодо внесення змін до ставок окремих категорій земель та об'єктів нерухомості буде враховано та внесено на розгляд сесії Мар'янівської селищної ради.

Олег Басалик, селищний голова подякував за конструктивну, плідну роботу всім учасникам зустрічі і побажав успіхів та якнайшвидшої перемоги.

В обговоренні взяли участь Руслана Дейнега  - начальник Горохівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області,  Олег Басалик - селищний голова, Катерина Павлік - начальник фінансового відділу із головними спеціалістами відділу, Сергій Баранчук - начальник відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища із спеціалістами відділу, Галина Андрєєва - головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури, комунальної власності, інвестицій Мар'янівської селищної ради, Іван Гиль, Сергій Киричук, Марія Папиш та Ярослав Лем - старости старостинських округів, Олена Садовська - голова СТ смт Мар'янівка, Петро Солоненко - КП Горохівський "Райсількомунгосп", Анатолій Фесина - ТЗОВ «Агросвіт-Волинь», Руслана Панченко - ТОВ "Завод "Горсталь", Микола Пасічник - ФГ "СімЯ", Сергій Магера - Президент ФК "Мар'янівка", Світлана Ковальчук, Михайло Стецюк, Микола Прокопчук, Сергій Лотоцький, Марія Ковальчук, Ольга Васюренко - депутати селищної ради.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше