Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Благодійна ярмарка для потреб військовослужбовців ЗСУ

Новина
28.07.2022
Сьогодні 28 липня 2022 року було проведено благодійну ярмарку для потреб військовослужбовців Збройних сил України.
Хочемо подякувати начальнику комунального закладу «Центр надання культурних послуг» Оксані Киричук та працівникам закладів культури Мар’янівської селищної територіальної громади за організацію та проведення ярмарки, всім відділам Мар’янівської селищної ради, комунальній установі «Центр надання соціальних послуг», за активну участь у проведенні ярмарки, церкві Спасіння смт Мар’янівка та депутату Мар’янівської селищної ради Сергію Лотоцькомуза надану гірку для дітей, Неонілі Чонці за допомогу у проведенні ярмарки, класним керівникам, вчителям, батькам та учням Мар’янівського ліцею та закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» смт Мар’янівка за активну участь у ярмарці, наставникам релігійних громад, закладам освіти, які долучились до ярмарки, Наталії Моряк (Шавлаюк) за оформлення сцени, Юлії за патріотичне мило, депутату Мар’янівської селищної ради Михайлу Стецюку за надані продукти для продажу, всім жителям, які долучились до проведення ярмарки, молоді смт Мар’янівка, сіл Борочиче, Цегів, Галичани, які кожен раз долучаються до заходів культури, що проводяться, всім небайдужим, що завітали на ярмарку.
На ярмарці було зібрано 52 435,50 грн. Всі кошти буде витрачено для потреб наших військовослужбовців у Збройних силах України.
Допомагаючи один одному, ми робимо добро, якщо хтось просить про допомогу потрібно допомогти. Допомагаючи іншим, ми допомагаємо самим собі. Ми віримо у перемогу і робимо все від нас можливе щоб наближати її!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше